Despre noi

Motto: “Obiectivul nostru? Succesul evenimentului tau!”

 

Obiectivul nostru este sa va aducem un plus in ceea ce ati visat sau ceea va doriti cu ardoare. Garantiile pe care le oferim sunt seriozitatea, devotamentul si pasiunea de care dam dovada in fiecare proiect pentru a va lua de pe umeri sarcinile si multele ore dedicate atunci cand este vorba de organizarea unui evenimnet de la A la Z.

Suntem o echipa tanara si plina de entuziasm, pregatita pentru a pune in practica, dar si pentru a imbunatati ideile legate de evenimentul dumneavoastra. Indiferent daca este vorba de nunta mult visata, crestinarea copilului tau, aniversarea unei persoane dragi, o conferinta sau alt eveniment corporate si de ce nu, un eveniment cultural, echipa noastra isi doreste ca totul sa fie la cel mai inalt nivel de calitate si confort.

Atuurile noastre sunt flexibilitatea, pasiunea si nu in ultimul rand bunul gust.

Avem solutii practice atat pentru evenimentele innobilate de sobrietate si simplitate, cat si pentru cele mai inovatoare, nonconformiste si sofisticate, incepand cu alegerea locului de desfasurare a evenimentului si pana la cele mai mici detali care, stim cu totii, fac diferenta.

Totul a inceput cu o provocare. A fost dorinta de a ajuta o mireasa sa isi indeplineasca visul si de a-i usura acea perioada oricum incarcata de emotie si stres. Au urmat numeroase evenimente care au avut ca punct central dorinta de ai lasa mai mult timp unei noi mamici alaturi de copilul sau, de a-i lua unui sef povara de pe umeri, de a oferi o surpriza pentru o persoana speciala sau de a oferi publicului larg o piesa de teatru, un concert etc.

Aveti incredere in noi si lasati-ne sa va satisfacem cele mai indraznete dorinte si sa oferim evenimentului dumneavoastra un statut special pentru a prinde viata.

Share it: