Corporate

A devenit deja o traditie si in Romania ca firmele sa organizeze petreceri pentru angajatii lor sau în cinstea unor parteneri de afaceri, indiferent de momentul anului. Managerii de top sunt convinsi ca astfel de activitati dau o alta valoare companiei si unesc echipele de angajati, ducand la rezultate mult mai bune in cadrul intregului colectiv. Evenimentele corporate au devenit adevarate punti de interactiune directa, care reusesc sa reduca tensiunile unor negocieri dificile sau ale unui semestru cu obiective foarte ridicate.
Pentru ca stim ca timpul tau este, de cele mai multe ori, limitat si sa organizezi un astfel de eveniment poate reprezenta ceva imposibil pentru agenda ta deja foarte incarcata, noi iti venim in ajutor. Fie ca este necasar sa organizezi o conferinta de amploare, o lansare de produs sau o sedinta largita urmata de o masa festiva, noi iti vom fi alaturi.
Desired Events iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie: videoproiector, instalatie sunet, consiliere pentru a alege locatia ideala, pachet meniu adaptat cerintelor si exigentelor tale, intocmirea bugetului necesar si multe altele.
Activitatea profesionala nu trebuie sa se limiteze la termene limita, negocieri, vanzari, intalniri de afaceri si multe alte responsabilitati. Pentru a functiona la capacitate maxima, echipa de la birou trebuie sa fie unita si relaxata. Solutia pentru acest lucru sunt evenimentele fara sacou si cravata, unde oamenii pot socializa si impartasi ganduri sau planuri. Acestea, ca si orice alt pas pe care il faci in cariera ta, sunt la fel de importante si poarta semnatura ta. Te ajutam cu tot ce ai nevoie, pentru ca totul sa fie un success. Nu ezita sa ne contactezi!

Share it: