Botez

Botezul reprezinta primul contact pe care bebelusul vostru il are cu lumea crestina, fiind un moment deosebit de important pentru intreaga familie si de o mare incarcatura emotionala. La botez, micutul este crestinat si primeste numele pe care il va purta toata viata.

Semnificatia traditionala a botezului este aceea de curatare a pacatului stramosesc comis de Adam si Eva. Prin intermediul botezului, copilul este iertat de acest pacat, i se deschide o poarta de intrare in Biserica, primind darul Duhului Sfant.

Aceasta este prima petrecere din viata ei/lui pe care nu si-o va aminti, dar cu siguranta dumneavoastra si familia si-o vor aminti cu mult drag. Este pretrecerea la care in centrul atentiei va fi persoana cu cel mai dulce si inocent zambet, unde va fi admirat si laudat de toti inviatii.

Pentru a va lua o responsabilitate in plus si pentru a va lasa mai mult timp alaturi de noul vostru nascut, lasati-ne pe noi sa va organizam acest eveniment, in cele mai mici detalii. Ne vom ocupa cu seriozitate si devotament de decor, mancare, tort dar si de lumanari, hainutele de botez, chiar si ursitoarele ce il vor echipa pe copilul dumneavoastra cu cele mai bune caliati si daruri necesare in viata.

Share it: